Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A negyedik

A negyedik

Covid-konteók és cáfolatuk

2021. november 08. - DarkVoid

Sokmindennel  vádolhatjuk az oltáselleneseket (jogosan), de azt meg kell hagyni, hogy legalább segítenek nekünk némi humorral elviselni a világjárványt. Sajnos ennek is van káros mellékhatása: van, aki nem röhög a konteóhívők baromságain, hanem elhiszi őket. Nézzük hát a legabszurdabb összeesküvés-elméleteket!

A konteók három közös pontja:

Fizikailag lehetséges: nem.
Van értelme: nem.
A célja elérhető más eszközökkel is: igen.

Az oltással becsipelik az embereket, mint a kutyákat.

Lehetséges egyáltalán "csipet" injektálni egy emberbe? Nos, eleget foglalkoztam mikrokontrollerekkel, így több mint kvalifikált vagyok a kérdés megválaszolásához.

Nagyjából az első COVID-védőoltások megjelenésével együtt látott napvilágot az az álhír, hogy a vakcinákban valamiféle chip van, amit az oltással beültetnek az emberekbe.

A kritikus gondolkodó ilyenkor megnézi, hogy ez egyáltalán lehetséges-e.

Íme a világ legkisebb "csipje", a Hitachi által gyártott eszköz mindössze 150*150 mikrométer (0.15*0.15 mm) alapterületű és 7.5 mikrométer vastag:

minicsip.png

Ez a porszemnyi egység talán éppen átfér egy oltáshoz használt tűn, viszont emberi testbe való beültetés esetén szükség lenne hozzá egy olyan burkolatra, ami megvédi a folyadékoktól (különben azonnal megpusztulna) és kibírja a fehérvérsejtek ostromát - ne felejtsük el: a szervezet ellenségként azonosítaná és megtámadná.

Egy ilyen burkolattal már nem férne át egy tűn, de nem is ez a fő probléma: nézzük, mit tud ez a kis eszköz!

Hááááát... Nem sokat: képes tárolni egy 38-jegyű számot, amit egy rádiójellel megcsiklandozva szintén rádióhullámok formájában visszasugároz. A rádiós egység hatótávja 30 centi körül van ideális körülmények között. Ha ehhez hozzávesszük a szövetek, a testben lévő folyadékok és a beültetéshez szükséges burkolat által jelentett árnyékolást, akkor bizony a leolvasót izomból rányomva a becsipelt személy bőrére sem biztos, hogy sikerülne feléleszteni a készüléket.

Egyébként ilyen egy kutyachip:

kutyacsip.png

Tudása hasonló a Hitachi-eszközéhez, csak nem olyan kicsi (valamivel nagyobb egy rizsszemnél). Ha csipeltetted már a kutyádat, akkor tudod, hogy mekkora tűt használnak a művelethez. Többször akkorát, mint egy oltáshoz.

Ráadásul ez csak egy rádiós modul és 128 bit ROM, semmi több. Nem képes a tárolt és forgalmazott adatok titkosítására sem (ellentétben például a céges belépőkártyákban lakó "csipekkel", amik igazából 8 bites mikroszámítógépek).

Namost... Egy kutya becsipelése legyen mondjuk 5000 HUF. Ha feltételezzük, hogy a rohadék állatorvos háromezer forintos profittal dolgozik, akkor az anyagköltség 2000 Ft. Tételezzük fel azt is, hogy a Hitachi csipje is csak annyiba kerül, mint egy kutyacsip - ezt szorozd fel hétmillióval állampolgárral: 14 milliárd forint.

Egy olyan eszközért, amivel csak közvetlen közelről lehet aktiválni (vagy még úgy sem) és csak egy számsort tud kiböfögni. Ennyiből egyszerűbb Finfishert és Pegasust venni, amint azt láttuk is. Egyrészt azzal sokkal több adatot lehet a célszemélyről szerezni, másrészt pedig - bár az sem olcsó - úgy mégis marad néhány milliárd stadionra és vadászati világkiállításra (esetleg olimpiarendezésre).

ntoskrnl.PNG

Nanorobotokkal programozzák át az agyunkat

Szép elgondolás, csak két baj van vele: nanorobotok nem léteznek, és nem is nagyon definiálható, hogy mi egy nanorobot.

A legkisebb tranzisztor a világon 2 nanométeres és az IBM-nél érhető el. Az iparban elterjedt méretek az 5,7 és 10 nanométer.

Oké, két nanométer, de ez csak egy egyszerű tranzisztor. Egy kapcsoló, semmi egyéb. Önmagában egy bitnyi adatot tud tárolni, vagy feldolgozni, de ehhez kell valami vezérlő, ami megmondja neki, hogy pontosan milyen adattal mit csináljon.

Emellett problémát okozna a nanorobotok egyéni azonosítása: egy IPv6-cím 128 bites (tehát elég sok 2 nm-es tranzisztor kellene csak egy egyéni azonosító tárolásához is).

Plusz ha lehetséges lenne átprogramozni az agyat nanorobotokkal, akkor a nagyhatalmak már újraélesztették volna a náci übermensch-programot és nanorobotokkal augmentált szuperkatonákat gyártanának.

Rossz hírt kell közölnöm: a proletariátus agymanipulátora a Facebook és a közmédia.

Rákerestem a koronavírus szóra és már a '60-as években is jelentek meg róla tanulmányok.

Ahh... Úgy érzem, ma megütöttük a főnyereményt!

Szóval... A koronavírus nem egy kórokozó megnevezése, hanem egy afféle rendszertani besorolás. A koronavírusok régóta ismertek. Vannak köztük (emberre) ártalmatlanok és enyhébb lefolyású betegségeket okozók is.

A koronavírus kb. annyi, mintha azt mondanád, hogy kutya. Oké, de milyen kutya? Pomerániai törpespicc, labrador, vizsla?

sudo.jpg

Nesze, random kutyakép.

A Covid mesterségesen előállított, mert van egy plusz burkolata.

Ja, ilyet is hallottam. Érdemes definiálnunk, hogy mi egy virion:

A virion gyakorlatilag egy program, csak nem a laptopodon fut, hanem egy biológiai számítógépen, ami DNS/RNS formájában dolgoz fel utasításokat.

Amíg a virion be nem hatol egy sejtbe, addig nem több, mint a génállománya (aminek az utasításait majd a fertőzött sejt végrehajtja) és egy azt körülvevő fehérjeburok, a capsid, vagy kapszid. Attól függően, hogy a kis virionok latintanára mennyire volt leniens elnéző a fonetikusan írt latin kifejezésekkel (mivel az orvosi latin gyakorlatilag a magyar nyelv struktúrájába beleerőszakolt parasztlatin, így simán találkozhatsz a kapszid írásmóddal is).

Szóval egyes virionok esetében ezt a capsidot még egy plusz burkolat is körülveheti. A Covid esetében ez az extra-capsidialis enclosura kapszidon kívüli burok a zsír közeli rokona. Olyannyira, hogy a zsíroldó hatású szerek feloldják.

virion.png

Nem Covid, de kb így kell elképzelni.

Ez nekünk azért jó, mert a virionnak azok a - nevezzük így - szervei, amikkel behatol a sejtekbe, ezen a külső burkon vannak, vagyis egy alapos szappanos kézmosás fertőzésképtelenné teszi a kezünkön lévő virionokat.

Ezért van az, hogy az oltás után és a maszkviselés, távolságtartás, otthonmaradás mellett a gyakori és alapos kézmosás is hatékonyan hátráltatja a járvány terjedését. Ez tehát egy sebezhetőség, amit a javunkra fordíthatunk. Takarodj kezet mosni!

Az "mRNS" vakcina átírja a genetikai kódunkat

Nemvagyokideges, nemvagyokideges, nemvagyokideges... Nagy levegő... Oké, tisztázzuk egyszer és mindenkorra:

mRNS NEM LÉTEZIK!

Mivel sem a magyar, sem az angol nyelvben nincs olyan kifejezés, hogy "messenger ribonukleinsav", ezért legyen hRNS (hírvivő ribonukleinsav), vagy mRNA (messenger ribonucleic acid). Köszi.

Most, hogy ez megvan, nézzük, mit csinál és mit nem csinál a hírvivő RNS-en alapuló védőoltás:

Van benne egy darab RNS-szakasz, ami kifejezetten a SARS2-COV 19 virion tüskefehérjéjének a legyártásához tartozó genetikai utasításokat tartalmazza. A virion többi része nélkül ez a tüskefehérje (vagy spike protein, vagy röviden S-protein) ártalmatlan.

A hírvivő RNS-vakcina utasításai alapján a szervezeted elkezdi gyártani ezt a bizonyos tüskefehérjét. Hiába a szervezeted csinálta, a felépítése idegen, ezért a legyártott, semmire sem képes tüskefehérjéket az immunrendszer ugyanúgy megtámadja és megsemmisíti, mint bármilyen más betolakodót.

A megsemmisítés mellett persze a T- és B- sejtek által (is) alkotott adaptív immunrendszer megtanulja, hogy pontosan milyen konfigurációjú T-sejtek képesek hatékonyan semlegesíteni a tüskefehérjéket és hogy milyen B-sejtek tudják a legjobb antitesteket termelni ellenük.

Amikor legközelebb bejut a szervezetbe egy Covid-virion (vagy több), az immunrendszer számára jól ismert ellenség lesz és a felkészült immunválasz elfojtja a fertőzést, akár azelőtt, hogy az bármilyen enyhe betegséget okozhatna.

mrna-vaccine-primary.png

Ennyikeh. Nem írja át a génállományodat. Pedig lehet, hogy az segítene.

Ha meg akarunk maradni a számítógépprogramos párhuzamnál, akkor a hRNS-védőoltás olyan, mint ez a tesztvírus: hiányzik belőle az úgynevezett payload (ami konkrétan kárt okoz), viszont ugyanúgy eszi be magát a rendszerfolyamataidba és telepít kernel-módú drivert, mintha egy igazi trójai faló lenne (csak nem nyit hátsó ajtót a rendszereden).

A járvány isten büntetése, vagy csak azok kapják el, akiknek rossz az energiájuk.

Mostanában egyre népszerűbbek az utóbbi, ezo-bio-öko-hippis interpretációk. Sajnos hazugság, lásd a virionok működését feljebb.

Érdemes megjegyezni, hogy bár az ezoterikus megközelítés új, a lényeg a régi: a történelem nagy járványait rendre vezeklők és doomsayerek kísérték, akik isteni büntetést láttak a kórban. Kiszámítható tömegpszichológiai jelenség, ami világnézettől/hitbeli meggyőződéstől függően nyilvánul meg. Az emberek egyszerű lények, viselkedésük (főleg tömegben) egyszerűen kiszámítható.

flagellant.jpg

Önostorozással vezeklő flagelláns a Fekete Halál idején.

A Covid nem is létezik, nem egy különálló vírus, még soha nem sikerült elkülöníteni és azonosítani.

Ha ez így lenne, akkor nem létezhetne hRNS-alapú vakcina. Azért van hírvivő RNS-en alapuló védőoltás, mert a vírust nemhogy elkülöníteni sikerült, de már a teljes genomját leszekvenálták és a visszafejtett genetikai kód tette lehetővé a hRNS-védőoltás kifejlesztését, lásd a hRNS-vakcina működési elvét feljebb.

A saját "logikád" csapdájába estél, kedves ezohippi.

A háttérhatalom be akarta dönteni a gazdaságot.

Melyik háttérhatalom? Egy csapat öltönyös múmia, akik egy patinás antik csarnokban tanácskoznak arról, hogy mi kéne még a chemtrail mellé?

A hatalmat három dolog tudja legitimálni: a népakarat, az erő és a pénz.

Mivel az Illuminati (vagy amiben hiszel) nem járőröztet katonákat az utcákon, ezért az erőn alapuló legitimációt kizárhatjuk.

Az úgynevezett háttérhatalom tisztségviselőit nem is választották meg semmilyen demokratikus módon, tehát a népakarat is kiesik.

Marad a pénz. Miért is akarna valaki gazdasági válságot előidézni, ha az illetőt a pénz mozgatja?

Ha te kórházban döglődsz, akkor nem vásárolsz, nem fogyasztasz, nem mozgatod a gazdaságot. Ez pont rossz azoknak a keveseknek, akik a világ vagyonának 90+ százalékát birtokolják.

Ezért kivételesen nem hibáztatom a konteósokat. Legalábbis a magyar konteósokat. Magyarországon nem volt soha rendes piacgazdaság. Alapvetően mindig a szocializmus különféle változataiban éltünk (és élünk most is, csak ez most inkább nemzethy prolikonzumer feudálkapitalizmus szocialista alapokon). Nem csoda ezek után, ha nem érted a szabad versenyes kapitalizmust és a világgazdaság bonyolult folyamatait.

illuminati_4-3-650x432.png

Igazából ez a szemes piramis diktálja, hogy mit írjak. És Soros György ügynöke is vagyok. És népellenség, ellenforradalmár, az imperialisták láncos kutyája. Kinek mi tetszik.

Mi van azzal, hogy a munkáltató oltásra kötelezhet, vagy kirúghat, ha nem oltatom be magam.

Semmi.

Igazából a Munka Törvénykönyve eddig is azt mondta, hogy az egészséget nem veszélyeztető munkakörnyezet kialakítása elsődlegesen a munkáltató feladata.

Tehát ha a munkád (és a kollégáid munkája) nem végezhető otthonról, akkor a munkáltatónak kötelessége biztosítani, hogy minimális legyen az egészségügyi kockázat, vagyis a munkáltató eddig is megtehette, hogy elküldi a dolgozóit oltásra és kibassza az antivaxxereket.

justitia.jpg

A nemrég megjelent kormányrendelet ezen nem sokat változtat: egy munkaügyi perben fordított a bizonyítási kényszer, azaz a munkáltatónak kell bizonyítania, hogy nem követte el a jogsértést, amivel vádolják. Ezt hivatott kiiktatni a kormányrendelet: mostantól a munkavállaló feladata bizonyítani, hogy tudott volna otthonról is dolgozni (vagy más módon garantálni a kollégák és ügyfelek egészséghez való jogát), de a munkáltató ragaszkodott az oltáshoz.

Jobb helyeken persze egy kormányrendelet nem ír felül egy törvényt, de a magyar jog egy mesevilág, amiben minden kiszámíthatatlan, következetlen és pillanatnyi érdekek által vezérelt. Épp ezért kérdéses, hogy a munkáltatók kötelezik-e a munkavállalóikat az oltás felvételére (ami egyébként eddig is joguk és sok esetben kötelességük is lett volna).

Feljebb van egy képed, ami szerint csak 2021 júniusában oltattad be magad. Te miért vártál ennyit, ha ilyen oltáspárti vagy?

Két okból is, egyik sem kapcsolatos a félelemmel.

1. Alacsony kockázat: permanensen otthonról dolgozom (már 2017 óta, nem a járvány miatt), ráadásul az embereket sem kedvelem, így csak akkor megyek emberek közé, ha nagyon muszáj (egyébként inkább a civilizációból kifelé tartunk, ha sétálunk a kutyánkkal és a kislányunkkal). Az én életvitelemre elhanyagolható hatással volt a világjárvány, mert békeidőben is úgy éltem, mintha karanténban lennék. Ha nem olvasok híreket, valószínűleg sose tudtam volna, hogy pusztít a Covid. Szóval bár az elsők között regisztráltam, de többször udvariasan visszaballagtam a sor végére, és magam elé engedtem azokat, akiknek a munkája nem végezhető otthonról, vagy veszélyeztetettebb csoportokhoz tartoznak.

Aztán amikor már bőven volt oltóanyag és bárki kaphatott oltást, aki akart, akkor beoltattam magam.

2. Lustaság: nem sok kedvem volt elgurulni a veszprémi SZTK-ba oltást felvenni, így megvártam, amíg csak a rendelőig kell mennem, az 10 perc gyalog.

Nem kell bekaksizni egy pici szurikától: kis szúrás és ha jól viselkedsz, kapsz utána nyalókát (de nem tőlem).

Oltás után pár óráig fájt a vállam, aztán további másfél napig láz, hidegrázás, szédülés kombóval feküdtem és harmadnapra rendben voltam. Az sokkal jobban fájt, hogy épp rendes szabadságon voltam, így a két nap fekvést a normál szabimból oldottam meg.

Kritikus gondolkodás

Az összeesküvés-elméletek hívei előszeretettel hangoztatják a kritikus gondolkodás fontosságát, ezzel szemben ők nem vették a fáradságot, hogy ellenőrizzék: lehetséges-e egyáltalán megjelölni valakit az oltóanyagba rejtett "csippel".

Ez is csak pszichológia: a világ egy bonyolult, ezáltal sokak számára félelmetes hely, és nekik kell egy guru/életmódtanácsadó/álhíroldal/kuruzsló, aki egszerűen befogadható, mindenre kiterjedő magyarázatot ad ezekre az összetett, felnőtt dolgokra. Az sem baj, ha a magyarázat hazugság, mert cserébe még megkapod a bennfentesség és a tudás nagyon hiányolt érzését is: hited szerint te tudsz valamit, amit a tömegek nem. Te felettük állsz, te átlátod a dolgokat. Még akkor is, ha közben már csak vegetálsz. Segít valami random baromság elviselni a világ megérthetetlenségét? Látszólagos célt az üres életednek? Oké, csak mások egészségét ne veszélyeztesd.

Figyelj, van itt egy gyerekdal, amit az egyéves kislányommal szoktunk hallgatni. Arról szól, hogy "orvost hívjál, ha baj van". Nem kuruzslót, nem egy kibaszott füvesembert, nem asztrális segítőt, nem patrónust, orvost. Ez egyébként egy 1-5 éves gyerekeknek való dal.

Az immunrendszer működése nem tartozik a könnyen érthető dolgok közé. Nem kell szégyellni, ha nem érted. Én mondjuk imádok arról olvasni, hogy h2o+C3 -C3a +B -> C3b (+D)-> C3bBb -Ba (+P)-> C3 knovertáz  (+C3b) -> C5 konvertáz (túlegyszerűsített modell), vagy hogy C5b + C6-C9. De nekem ez csak hobbi és érdeklődés. Nem kell ismerned például a komplementrendszert, erre ott vannak a molekuláris biológusok (mármint nem nagyon-nagyon kicsi biológusok, hanem molekuláris szintű kölcsönhatásokkal foglalkozó, normál méretű biológusok). Ha te nem vagy képes felfogni, hogy hogyan jönnek létre mondjuk a sejthártya-támadó felépítmények (MAC - membrane attack complex), attól még lehetsz hasznos tagja a társadalomnak (legalábbis azt mondják).

mac.png

Immunpornó. Imádom.

Nem azért nincsenek emberi kapcsolataim, mert ne lenne mit mondanom. Nem is azért, senki nem hallgat meg. Hanem azért, mert nincs, aki értené, amit mondok (és mert kiállhatatlan is vagyok). 

Már ellenségek voltunk, mielőtt bármelyikünk létezett volna

A lőporagyú tábornokok rémálma a nem hagyományos háború. Ha tudnák, hogy az emberi faj legrégebbóta folyó háborúja nem államok, hanem mikroszkopikus entitások között zajlik, talán nem hívnák nem hagyományosnak az olyan háborút, amit nem lehet tankokkal és katonákkal megnyerni.

Persze ha szigorúan vesszük, vannak tankok, csak makrofágnak hívják őket. Az pszichopata gyilkológépeket neutrofil sejteknek, a belső elhárítást természetes ölősejteknek, a katonai hírszerzést meg dendritikus sejteknek.

Az evolúciónk kezdete óta háborúzunk más lényekkel (és vírusokkal): a mikroszkopikus skála zord sötétjében semmi más nem létezik, csak a háború

Eközben géptermek mélyén szuperszámítógépek fejtik vissza a virális génállományt, egyenletek menetelnek végtelen sorokban a táblákon, fegyverkísérletek zajlanak Petri-csészékben és a kezdetek óta tartó háborúban soha nem álltunk még ilyen jól: persze látom én is, hogy tombol a világjárvány és soha nem vádoltak még azzal, hogy optimista vagyok, de ennek ellenére mégis ezt mondom.

Sikerült hatásosan alkalmazni a hírvivő RNS-t, sikerült rekordgyorsasággal leszekvenálni a Covid génállományát. Csak döntés kérdése, hogy akarsz-e további előnyt adni fajunk ellenségeinek, vagy beoltatod magad.

Fun fact: a te önrendelkezéshez való jogod  nem magasabbrendű mindenki másnak az egészséghez való jogánál.

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkpol.blog.hu/api/trackback/id/tr8816749326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása